top of page

Sylvia Leegwater

 

Als moeder  van 3 kinderen ervaarde ik dertig jaar geleden dat mijn hoofd in de weg zat om mijn kinderen te helpen opgroeien. Mijn kinderen ervaarden de wereld meer vanuit eenheid.

 

Hierdoor hechten ze grote waarde aan gelijkheid en oprechtheid. Om mijn kinderen beter te begrijpen ben ik mezelf gaan ontwikkelen om meer vanuit mijn hart en mijn spelend kind te kunnen leven.

Als pionier ontwikkelde ik een holistische methode in opvoeden. Hierin zijn de signalen uit de omgeving  van het kind doorslaggevend voor zijn of haar gedrag. Om alert te worden op deze signalen ondersteunde ik ouders en opvoeders om vanuit hun liefdevolle hart te gaan leven in plaats vanuit druk, verantwoordelijkheden, te kort schieten etc.  Dit deed ik door middel van boeken, trainingen en opleidingen. Hierin gaf ik uitleg aan de behoeften van het kind van deze tijd. 

De nieuwe generatie werknemers zijn de kinderen waar ik me 25 jaar lang op heb gefocust. 

Hierdoor voelde ik de afgelopen jaren dat mijn missie veranderde. In plaats van ouders en coaches begeleid ik nu de leiders met hart voor hun zaak om deze klaar te maken voor deze nieuwe generatie. 

bottom of page