Vakantieworkshops

Leven is Kinderspel (Yurtavontuur)

‘Het leven is kinderspel’ is een workshopvoor ouder(s) en hun kind(eren). Je maakt kennis met de kracht van je gezin en jezelf d.m.v. individuele en gezamenlijke gesprekken en bijeenkomsten. Op een prachtige locatie midden in de natuur maak je kennis met het kind in jezelf. Hierdoor creëer je vanzelfsprekend een diepere verbinding met je zelf en je kind. In de ochtend krijgen de ouders en de kinderen een apart programma zodat we in de middag deze opgedane kennis en ervaring mee kunnen nemen in het gezamenlijke spel. De avond is naar gelieve vrij om door te brengen met je gezin of de andere ouders. Gespecialiseerde coaches zullen de kinderen vanuit de verschillende leeftijdsgroepen begeleiden waarbij vooral de nadruk wordt gelegd op eigen kracht en groei. Aan de hand van theorie, oefeningen en spel maken we opvoeden leuk en leerzaam. Wat natuurlijk voorop staat is dat het vooral een hele gezellig en plezierig weekend gaat worden met voldoende uitdaging voor elke leeftijdscategorie. Wat is er mooier om midden in de natuur je hart te openen  voor elkaar. Elkaar te kunnen zien zoals je werkelijk bent. Deze workshop is  een  cadeau voor jou en de mensen waar je het meest van houdt. Is/zijn jouw kinderen tussen de 4 en 14 jaar kom dan naar Angeren vlakbij Arnhem en gun je gezin dit prachtige cadeau!

Data: 15 tot 18 augustus 2013

Klik hier voor data, aanmelding en prijs.

 

C C Celebration van 30 april tot en met 4 mei

Rust, ruimte, natuur, vieren, dansen, geborgenheid, workshops, stilte, muziek, ontspanning, lekker en gezond eten, wandelen, kampvuren…met gelijkgestemden, alleen, samen, of met je gezin.

Midden in de natuur op één van de mooiste plekjes van Nederland organiseert Zi-On (Zingeving Onderweg)  een vijfdaagse Viering van Verandering: Create Changes Celebration.

Mannen- , vrouwen- en innerlijk kindwerk

Zoals je al een beetje aan het workshopprogramma kan zien, besteden we extra aandacht aan mannen- en vrouwenwerk. Voel de vrouw in je, voel de man in je. Ontdek welke potenties en energieën er nog opgesloten zitten en leer hoe je ze kunt gebruiken.

Daarnaast zijn er workshops speciaal voor ouders, gericht op de hartsverbinding met je kind en het kind in jezelf.

Voor ouders is er naast tijd voor je gezin ook tijd en ruimte voor jezelf: je kinderen gaan onder begeleiding van gespecialiseerde kindercoaches lekker doen waar ze zin in hebben: meedoen aan dans- en yogaworkshops, ravotten in de vrije natuur, knutselen en spelen.

Locatie

CCCelebration wordt gehouden in Braamt, Gelderland/Montferland, midden in de natuur, aan het water, omringd door de Montferlandse bossen. We zijn te gast op het grote terrein van Markant outdoor centrum.

Je slaapt in je eigen tent of in een gehuurde gezinstent. Naast Markant is een Landal park, daar kan je natuurlijk ook een huisje huren (wees er op tijd bij). Op Facebook komt een “CCC-share Landal” group, waar je huisjes met anderen kunt huren.
De grote workshoptenten zijn goed verwarmd, en als je wil mag je gezellig in de workshoptent slapen.

Wil je persé Koninginnedag vieren? Dan kom je toch een dag later?

Kijk hier voor meer informatie.