Lezing ‘Kind in zijn Kracht’

De kinderen in deze tijd staan anders in het leven. Dat kan ook niet anders. Kinderen worden vandaag de dag overspoeld met een grote stroom van mogelijkheden op het internet maar ook de veranderingen in de maatschappij gaan snel. Terwijl het kind steeds gevoeliger wordt, lijkt het elke dag meer te worden blootgesteld aan prikkels. Mede hierdoor zijn ze intuïtiever en zelfbewuster en hebben daardoor moeite met onze verstandelijk beredenerende manier van denken. Ze voelen zich onbegrepen en kunnen dit onbegrip uiten in lichamelijke of psychische klachten zoals bijvoorbeeld faalangst, ADHD, allergieën of eczeem.

 Om ouders kennis te laten maken met deze intuïtieve kant van hun kinderen en om praktische tips aan te reiken hoe je als ouder om kunt gaan met deze gevoeligheid organiseert DreamChild een lezing op dinsdag 19 april a.s. in het Hal Trade Center in Heerhugowaard bij Spiritueel Coach Sonja Elferink. De lezing start om 20.00 uur en wordt gegeven door Sylvia Leegwater, auteur van verschillende boeken waaronder ‘Een moeilijk kind of een kind dat het moeilijk heeft’ en ‘De kracht van het gezin’.

Sylvia spreekt uit ervaring, als moeder maar ook vanuit haar ervaringen als trainer van de opleiding Gezins- en Kindercoach en als therapeut van haar praktijk DreamChild.  Tijdens deze avond legt ze uit hoe ouders deze gevoelige kinderen kunnen begeleiden en ondersteunen. Sylvia: “Het belangrijkste wat ik de ouders wil meegeven is dat ze weer vertrouwen krijgen in hun kind en in zichzelf als opvoeder”.

De kosten  voor deze avond bedragen 5 euro incl. koffie/thee. Wilt u zich opgeven neem dan contact op met Sonja Elferink 06-46043833 of mail naar sonja@spiritueelcoach.nl. Heeft u behoefte aan meer informatie dan kunt u ook een kijkje nemen op www.dreamchild.nl.

Wil je een lezing bijwonen of organiseren, bel naar DreamChild: 075-6222511.