Introductieworkshop Opleidingen

20140403_140153DreamChild organiseert het hele jaar door introductieworkshops over de opleidingen Gezins- en KinderCoach en Enneagram GezinsCoach. Tijdens deze introductieworkshps kun je kennismaken met Sylvia Leegwater en er wordt verteld wat je tijdens deze opleidingen kunt verwachten. De introductieworkshops zijn gratis. Het is wel noodzakelijk om je per mail aan te melden voor deze avond / middag.

Data

Op 7 maart, 10 april, 24 mei en 13 juni vanaf  20.00 uur gratis introductieavond over de opleiding Gezins- en KinderCoach in Wormerveer.

Reactie van een deelnemer: Een ongelooflijke reis die ik voor geen goud had willen missen. Ik had nooit kunnen bedenken dat het (ik) zo diep zou gaan en dat het me zoveel zou brengen dat het oprecht life changing was. Mijn blik op de wereld is veranderd, ik sta meer in verbinding met mijn hart en innerlijke stem.

Ik heb zoveel inzichten gekregen waarom ik voel wat ik voel. Denk wat ik denk. Reageer zoal ik reageer. Ik heb contact gemaakt met mijn verschillende kindstukken, heb geleerd met liefde en compassie naar mezelf en anderen te kijken. Uiteindelijk is het een reis geworden om mezelf er aan te herinneren wie ik ben en bewust te worden van mijn overlevingsmechanismen. En door dwars door het gevoel (angst, verdriet en boosheid)  heen te gaan, door alles zelf te ervaren, met een lach en veel tranen, ben ik ervan overtuigd dat ik straks een betere coach zal zijn, dan dat ik met ieder andere theoretische opleiding had kunnen worden.