Voor ouders

Opvoeden is lang niet altijd makkelijk. Kinderen van deze tijd staan anders in het leven dan de kinderen vroeger. Dat kan ook niet anders, gezien de veranderingen in de maatschappij. De huidige maatschappij is met haar waarden en normen niet of nauwelijks ingericht op de behoeften van het hedendaagse kind. Wat een speelparadijs behoort te zijn, is een bedreigende leefomgeving geworden waarin het kind zich onbegrepen en eenzaam voelt. Dit zorgt voor fysieke problemen en gedragsproblemen Het aantal kinderen dat extra zorg nodig heeft, groeit en kan door de daartoe aangewezen instanties niet optimaal worden geholpen.

Om deze kinderen te ondersteunen heeft DreamChild trainers en coaches opgeleid die werken met de Reversie Methode®.

Ben je op zoek naar meer informatie over het kind van deze tijd, heb je hulp nodig bij het opvoeden, hebben jij en je kind het even lastig met elkaar of heeft je kind het moeilijk met zichzelf? DreamChild heeft voor jou en je kind een gepaste oplossing.

Workshops voor een èèn of meerdaagse workshop op een centrale locatie onderleiding van Sylvia Leegwater.

Opvoedingscoaching voor een èèn op èèn gesprek met een gecertificeerde coach bij jou in de buurt.

Opvoedtrainingen bij jou in de buurt voor een meer daagse training samen met andere opvoeders onder leiding van een gecertificeerde trainer.

Boeken en cursus  ervaringverhalen en/of directe tips om het opvoeden van het kind van deze tijd makkelijker en plezieriger te maken

Opvoedtraining on-line een  training bestaande uit 9 delen die je elke 2 weken uitnodigt om op een andere manier naar jezelf, je kind en je opvoeding te kijken.