Enneagram, de Verandering!

318567_323952750965096_1654885104_nHet enneagram is naast de Reversie Methode ® mijn grote passie. Niet voor niets is het enneagram verwerkt in al mijn opleidingen, workshops en boeken. Het enneagram staat voor mij voor eenheid en kracht. De energie van eenheid en kracht is in het enneagram onderverdeeld in 9 facetten. Maak je gebruik van alle 9 facetten dan kun je in elke situatie in je kracht staan en handelen.

Tijdens deze week gaan we de energie van het enneagram te gaan ervaren. Elke dag twee à drie types uitspitten, voelen, beleven, proeven, met ons hoofd, ons lichaam en ons hart d.m.v. spel, theorie en beweging. Voelen, ervaren en weten, dat is waar het enneagram voor staat en zo ga ik hem gebruiken in deze 7 daagse training.

Iedereen kan gebruik maken van de onderlinge krachten in het enneagram. De reden dat we dat niet doen is omdat we hem simpelweg niet ontwikkeld hebben of omdat we er een trauma aan gekoppeld hebben. Dit wordt een week om zowel in het doen, denken en voelen kennis te maken met de types, hun kracht en in welke mate jij deze kracht in kunt zetten in het dagelijks leven. Het wordt een week van ontwikkelen en door je weerstand heen breken zodat je daarna in elke situatie zelf kunt beslissen van welke kracht je gebruik maakt.

Deze week wordt aangeboden in Frankrijk op een warme fijne plek waar de omgeving bijdraagt aan een onvergetelijke week.

Mocht je je na deze week willen professionaliseren in het Enneagram dan volgt er naast huiswerk waarin jij je het Enneagram eigen maakt, een verdiepingstraining op 16, 17 en 18 november 2018. Tijdens deze training leer je hoe je het Enneagram kunt inzetten in jouw praktijk.

 

 

 

Hoofdtrainer: Sylvia Leegwater
Locatie: www.buirefontaine.nl afstand vanaf Utrecht 319 km
Prijs per persoon: € 750,- inclusief slaapplaats, diner, lunch, ontbijt, koffie, thee en manual. De extra kosten verbonden aan de drie verdiepingsdagen zijn € 299,-
Bijkomende kosten: Heen- en terugreis naar Frankrijk

 

 

Factuur & bevestiging:

Na aanmelding ontvangt u de factuur. Natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen! Ongeveer 14 dagen voor aanvang van de opleiding ontvangt u de bevestiging en alle benodigde informatie omtrent de opleiding.

 

 

Aanmeldingsformulier

Velden met een sterretje* zijn verplicht i.v.m. administratie en facturering.

Je voornaam *

eventueel een tussenvoegsel (de, van, van der etc)

Je achternaam *

Je e-mailadres *

Je telefoonnummer *

Postadres

Je straat en huisnummer *

Je postcode *

Je woonplaats *

Factuuradres

Deze velden kun je invullen als de factuur naar een ander adres moet dan je postadres.

Straat en huisnummer of postbus

Postcode

Woonplaats

Ik meld me tevens aan voor de drie dagen verdiepingstraining.

Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden *

Schrijf de code uit het plaatje over (antispam) *
captcha

hoe ben je op deze site terechtgekomen?