10% korting op Medische – en Psychosociale Basiskennis bij Con Amore

Logo kopieCon Amore is als opleidingsinstituut gespecialiseerd in de medische – en psychosociale basiskennis en zet zich in om een bijdrage leveren aan een gezondheidszorg, waarbij complementaire en reguliere geneeskunde intensief samenwerken. Con Amore doet dit door complementair werkende therapeuten in hun kracht te zetten middels hoogwaardig, geaccrediteerde opleidingen, waarin ze wetenschappelijke kennis combineren met complementaire inzichten. Ze werken met gepassioneerde artsen en psychologen als docenten, die betrokken zijn bij het complementaire veld. Ze gaan voor plezier, passie en gedegen kwaliteit voor therapeuten. Con Amore is geaccrediteerd door CPION en SNRO en voldoet daarmee aan de eisen van de zorgverzekeraar.

Con Amore biedt de studenten van Dreamchild 10% korting op haar opleidingen. Hebben ze je interesse gewekt?

Con Amore biedt een unieke combinatie van gestructureerde thuisstudie met 12 klassikale, interactieve lesdagen met ruimte voor spiritualiteit. De lessen bereid je voor door middel van het beantwoorden van studievragen in je persoonlijke online leeromgeving. De studievragen zijn helder opgedeeld in hoofd- en bijzaken en leiden je door de lesstof heen. De stof wordt tijdens de lessen tot leven gebracht aan de hand van boeiende patiëntencasussen uit de praktijk. De casussen geven de mogelijkheid om kennis en inzichten te verdiepen en te vertalen naar zinvol handelen.

Het lesconcept van Con Amore is ingericht op het minimaliseren van examenstress door niet alle stof in één keer te toetsen, maar te verdelen over deeltoetsen. Alle lesdagen worden afgesloten met een deeltoets. Zo ben je na elke lesdag weer een stapje dichterbij je diploma.