Opleidingen

crkbo_instelling

Dreamchild is aangesloten bij het CRKBO. Dit houdt in dat de opleiding BTW vrij zijn.

Bij DreamChild kun je als professional in de ouder-kindzorg de volgende opleidingen volgen:

Erkende opleiding gecertificeerde Gezins- en Kindercoach

De opleiding Gezins- en KinderCoach is een 25 daagse VIV en BATC geaccrediteerde beroepsopleiding voor iedereen die graag met ouders en kinderen wil werken en/of meer inzicht wil krijgen in de drijfveren van het kind van deze tijd. Als gecertificeerde Gezins- en Kindercoach werk je met ouders en kinderen aan oplossingen van problemen in het gezin.

De opleiding Enneagram GezinsCoach en de opleiding Gezins- en KinderCoach zijn complementair aan elkaar en vormen samen met een opleiding medische basiskennis een professionele basis voor een praktijk.

 

Erkende opleiding Trainer Reversie Methode®

De 7-daagse opleiding Trainer Reversie Methode® is voor mensen die werken met ouders en andere mensen die betrokken zijn bij de opvoeding van kinderen, zoals leerkrachten. De opleiding geeft je praktische handvatten om cursussen en trainingen aan groepjes cursisten te geven.

 

Enneagram, de verandering

De 10-daagse Enneagram opleiding is een prachtige aanvulling in je praktijk! Onze grootste beperking is ons overlevingsmechanisme. Het gedrag wat je inzet om niet te hoeven voelen wat er op dat moment speelt. Ons overlevingsmechanisme bepaald hoe we de wereld om ons heen waarnemen. Zowel ouders als kinderen gebruiken een overlevingsmechanisme. Door middel van het Enneagram gaan we kijken hoe we los kunnen komen van dat overlevingsmechanisme zodat we een keuze krijgen of we het inzetten of niet.

 

Emotioneel in Balans

In de 3 daagse workshop Emotioneel in Balans leer je werken met de accupressuurpunten vanuit de oosterse geneeskunde. Door middel van de spiertest wordt het simpel om vastzittende emoties op te sporen en te helen. Tijdens deze 3 daagse leer je zowel gebruik te maken van de accupressuurpunten als van de spiertest.